Bliv en del af teamet i Røde Kors' webshop

Har du lyst til at være frivillig i Røde Kors Genbrugs webshop, så har du to muligheder: Hvis du bor i nærheden af Horsens, så kan du blive frivillig i den centrale webshop for tøj, som ligger der. Hvis du bor et sted i landet, hvor der er en lokal Røde Kors Butik, som er på webshoppen, de sælger møbler & boligtilbehør, så kan du blive frivillig der.

Uanset om du er det ene eller det andet sted, så vil du være med til at køre en fantastisk shop i et team af engagerede frivillige, der står for den daglige drift. Alt efter din interesse får du mulighed for at varetage et væld af forskellige funktioner, fra et fund kommer ind på lageret, til det sendes afsted til sin nye ejer. Det er spændende opgaver som: udvælgelse, klargøring, fotografering, registrering og beskrivelse i systemet, plukning, pakning og afsendelse.

DET LYDER SPÆNDENDE, FORTÆL MIG MERE

 

Et fællesskab der gør en forskel

I Røde Kors’ webshop bliver du en del af et hyggeligt fællesskab af frivillige, der ligesom dig ønsker at gøre en forskel for folk verden over – også lokalt herhjemme i Danmark. Overskuddet går bl.a. til at hjælpe voldsramte kvinder og børn, at yde omsorg for ensomme eller sorgramte og at sende udsatte børn på ferielejr. Læs mere om vores hjælpearbejde her.

Opgaverne i webshoppen er mange og afvekslende, og du behøver ikke være hjemmevant i digitale systemer for at være med. Der er mange muligheder, og det aftales individuelt efter lyst og behov.

Bliv frivillig nu