Størrelsesguide

Da vi sælger brugt tøj, der er blevet vasket, kan vi ikke garantere, at størrelsesangivelsen ligger inden for en standard-skala. Hver vare i webshoppen har et produktbillede med mål, så du selv kan måle dit tøj derhjemme, før du beslutter dig for at købe det. Bemærk at tøjet kan være krympet eller have ændret form, efter det er blevet vasket, så brug målene på billedet som reference.

 

Udvid din søgning

Vi anbefaler, at du udvider din søgning til også at inkludere størrelserne under og over din normale størrelse, da dette kan hjælpe med at finde tøj, der passer bedre. Det er altid en god idé at måle dine kropsmål (bryst, talje, hofter), før du bestiller tøj online, så du har en bedre idé om, hvilken størrelse, der vil passe dig bedst.

 

Kig efter målene i produktbeskrivelsen

Sammenlign dine mål med målene på produktbilledet, når du vurderer størrelsen. Du kan også tage udgangspunkt i en tøjstørrelse, du kender fra tidligere, som reference, når du vælger størrelse.

 

Brug denne guide

Bemærk at brugt tøj kan variere i størrelse og pasform, så følg de anbefalinger og tips, der er givet her i guiden, for at få den bedste oplevelse med dit køb.