Find din nærmeste Røde Kors genbrugsbutik

Vil du gerne gå på opdagelse i en af vores fysiske butikker? Så kan du her finde din nærmeste genbrugsbutik, hvor du kan finde alt fra unikke møbler og boligtilbehør til lækre, personlige styles til garderoben.

Find en genbrugsbutik nær dig

Hvad kan du finde i de fysiske genbrugsbutikker?

I vores mere end 250 butikker i Danmark er der gode fund at gøre – lækkert genbrugstøj, møbler med stil og charme, boligtilbehør, dimser, legetøj og alt muligt andet, du ikke kan finde i almindelige butikker. Hvor ellers kan man fx falde over en udstoppet ugle eller en retro brudekjole fra 90’erne?

Det er ikke uden grund at genbrug er populært som aldrig før. Både når det kommer til modetøj og interiør kan du i vores butikker – såvel som i webshoppen her – gøre unikke genbrugsfund til at fuldende din personlige tøjstil eller sætte et unikt præg på boligindretningen derhjemme.

Fælles for alle vores genbrugsbutikker er et alsidigt udvalg af unikke ting til garderoben og boligen – lige fra vintage og retro til nyeste mode, der måske endda aldrig har været taget i brug.

Alt er naturligvis håndsorteret og kvalitetstjekket, inden det lander i butikkerne.

Det betaler sig at besøge din lokale Røde Kors-butik jævnligt

Hvis du gerne vil øge chancerne for at gøre et godt fund, er det en rigtig god idé at besøge din lokale Røde Kors Butik så tit som muligt. Der er et konstant flow af nye varer til gode priser, og du kan altid få fingre i lækkert, billigt genbrugstøj, brugte møbler og tilbehør til boligen.

Eftersom der kun er én af hver vare, kan det tage lidt tid at lede butikken grundigt igennem – og det, du ikke finder den ene dag, finder du måske ved næste besøg. Derfor er Røde Kors’ genbrugsbutikker altid er et besøg værd.

Er du ude efter noget bestemt eller noget helt særligt, er det ekstra godt at komme så tit det er muligt, så du kan holde godt øje med nye varer. Spørg også gerne personalet i butikken, om de skulle ligge inde med varen et sted, du ikke har opdaget endnu. 

Slå til før en anden nupper dit fund

Husk at alle varer er unikke – der findes kun den ene af slagsen, så det er med at slå til, når du finder noget, du kan lide. Udskiftningen i vores genbrugstøj og brugte møbler er stor, og dit fund kan være væk i morgen, hvis du ikke køber med det samme.

Hvis du gerne vil følge lidt med og smugkigge på nogle af de særligt flotte, unikke og specielle ting, vi har i vores genbrugsbutikker, kan du følge med på vores Instagram @rodekorsgenbrug

Fakta om Røde Kors’ genbrugsbutikker

  • Mere end 250 genbrugsbutikker fordelt over hele landet
  • Langt de fleste sælger genbrugstøj
  • Mange butikker sælger også brugte møbler, interiør og boligudstyr
  • Alle varer i butikkerne er håndsorteret og kvalitetstjekket
  • Tøj, der ikke lever op til kvalitetskravene, sendes til nødhjælp eller sælges til stofopkøbere
  • Butikkerne drives af over 10.000 frivillige
  • Det årlige overskud ligger i 2022 på 100 mio. kr.
  • Overskuddet fra butikkerne går til socialt arbejde i Danmark og international nødhjælp